La Marks nu angajam oameni | MARKS

MENU

La Marks nu angajam oameni

Articole

Avem o politică de HR foarte simplă: Noi nu angajăm oameni. Dar echipa noastră devine mai mare şi mai puternică. Și cum reușim să facem asta?

Suntem pe aceeași lungime de undă cu oamenii mai puternici decât noi înşine. Și reușim să interacționăm. În orice organizaţie de tip old school, oamenii au tendința de a angaja persoane care le sunt inferioare, persoane folositoare, însă nu la fel de valoroase.

Noi nu angajăm oameni care sunt utili sau care nu sunt la fel de puternici ca şi noi. Noi luăm în considerare numai oamenii mai capabili decât noi înşine.

Este evident că rolurile în Marks nu prezintă un titlu real. Acest lucru este de design, mai mult pentru a elimina constrângerile organizaţionale.
Oamenii din interiorul companiei și cei din afara ei se adrezează unii altora cu titluri de funcții, deoarece acest lucru face ca treaba să fie dusă mai ușor la bun sfârșit.

În interiorul companiei, însă, ne asumăm rolul pe care ni-l oferă munca noastră la momentul respectiv. Oricine poate pune sub semnul întrebării munca celuilalt.
La Marks toți trebuie să funcţioneze ca adevărați “strategi”. De fapt, asta înseamnă că ne punem în pielea clientului și facem ceea ce este corect pentru acesta.

Cu toții luăm parte la analiză, la cântărirea opțiunilor sau la realizarea unor previziuni și evaluări. Și toate acestea pentru a ajunge la simplitate.